Navštíveno 2227x

Má prosím niekto skúsenosti ako sem uložiť rádio? Alebo aspoň nápad,bez velkých zásahov.

Do tohodle jsem delal akorat dvd mechaniku do kastliku :o) Co se radia tyce.. Co misto popelniku? Lepsi misto me tady nenapada.. A tobe origo audio nestací? :o)
mno mě by napadlo misto popelniku nebo co to je před voličem jestli se šiřkově vleze vyrobiš rameček a pak by šlo vše vratit zp+t a nikdo nic nepozna
a nebo pak pod sedadlo :-)))
asi to vychadza len pod ovladanie klimy...
Co si pamatuju tak Luke-jeep měl v passatu radio místo popelníku..

23.12.2007, 11:34 |
clown Luke tam mel tusim procak :o), ale to je jedno ..., tyhla auta na to fakt nejsou delany :o( ...

23.12.2007, 11:49 |
ivls jj, taky mě napadá nejschudněji do popelníku, nebo tam, jak máš crossblock u sebe v autě
jinak to je tvoje nové? - to by znamenalo vše komplet předělat?
Niekto posluchal a príde ježiško na A6 ???
A čo tak zrušiť tie stredné fukare tam ti ten DEX vojde ak nie celí tak aspom panel a mechaniku do kaslika.
Šťastné a Veselé.

23.12.2007, 12:25 |
ivls oskar, to mě taky napadlo, ale pak jsem nepsal, protože píše bez velkých zásahů, tak nevím jestli by to obětoval
už jsem to taky viděl u nějakýho němce v autě
záleží, jak to má tohle auto - jednu dobu jsem o tom uvažoval do okty1 a jak jsem viděl pod mřížkou, co bych musel vše rozmarastit, tak mě to přešlo
Davali sme tu Alpine hub,ma vlastný tuner a obraz cez interface na origo monitor.

23.12.2007, 18:22 |
pajp Vyměním za A4.Tam to budeš mít bez problémů.
A 4 sa prave chcem zbavit. Vyberám auto podla jednoduchosti inštalácie a A6 sa mi páči a dá sa zohnať pomerne lacno. ale ak bude problém z inštaláciou tak buť predať hudbu (to sa mi moc nechce) alebo treba niečo vymyslieť. Z tym rádiom miesto popolníka mám obavu že za jazdy nevyberiem CD ak bude páka vpredu. Je to katastrofa z tymi autami,čím novsie tym horsie na prerábku. Myslel som či to už niekto nerobil.A pripájať na povodný systém to nechcem,to by bolo na úkor zvuku.Do kastliku to vlezie ale zasa sú za jazdy problémi z ovládenim rádia.A ešte neviem čo na to MMI od Audi.Či to nebude niečo hlásiť ak odpojím repro.

23.12.2007, 20:35 |
mendo treba pozriet aka je vzdialenost medzi pakou a tym priestorom nad popolnikom, poloha v predu je parking tak za jazdy nebude paka upne v predu. ja by som to vyriesil ako oskar spominal,panel skor umiestnis ako cele radio-priapadne len panel umiestnit dole k popolniku,to by bol asi najmensi zasah S tymi novymi autami stebou upne suhlasim, este ma dost prekvapilka kokta II tam sa daju dobre ulozit stredobasy
A co třeba nějakej 2din místo té navi.
sprath- je tam MMI takže smola.

23.12.2007, 23:44 |
IvanP miesto popolnika asi nie je tam mala hlbka :-(
misto vydechu topeni? Prozkoumat to, neznicit a udelat tak aby to bylo pripadne zase vratitelny do puvodniho stavu?
Kua virtualni tuner ze me asi nikdy nebude no...
A nebo jak pisi ostatni, rozpitvat radio, pouzit jen celni panel a zbytek nekam schovat, k tomu koupit treba CD menic....

co treba sehnat socialni verzi, tzn. bez MMI a navi ?
Jee v tomhle jsem si vcera vozil prdel celej den:o) 3,0tdi avant s-line.. Jako slusny ale bmw je bmw.. Nevahal bych ani vterinu a skocil po 535d..
Jinak kam s radiem ti fakt neporadim, imho neresitelne, max. ten kastlik.. Pokud si dobre pamatuju tak ani ty vydechy nebudou na vysku 1DIN.. Jedine to kuchnout i s tou listou pod tim..

24.12.2007, 12:03 |
clown jenze jakmile to kuches, mas zaruku v prdeli .., nezajimavy ..
clown: nemusi to tak byt, resil jsem novou A6 stara asi 4-5mesicu jak po nasem zasahu se zarukou a zaruka nepada, jen kdyz se neco stane a bude to nasim zasahem nebude to na zaruku ale na nas
AK vyberies repro MMi to vobec vadit nebude.Robili sme komplet nove audio ako som spominal cez ALPINE HUB pro.Vo dverach su vysky+10cm repro ktore sa daju s minimalnym zasahom zamenit za 13cm a z vomku nieje nic vidno.Dole v prednych dverach su 16cm vo vlastnej plastovej ozvucnici ktora tiahne cez cele dvere za odkladacou kapsou.V zadnych dverach s 16cm stredobasy+vysky.Vyhybku do dveri nedas,ale predpokladam,ze bude muzika v aktive.Co by ti pribudlo je jeden dialkovy ovladac Alpine.Cele Alpine menu by si mal na MMI monitore cez Interface ktory ma aj dalsie AV vstupy.

24.12.2007, 13:21 |
clown Kral ..
asi jak u jakyho prodejce ... :o)) aspon, ze tak ..

24.12.2007, 13:33 |
mendo ja to vidim ,ze najjednoduchsia cesta bude dat panel a radio do skrinky
pod sedadlo sprovoznit origo ovladani na volantu a je to pohoda teda jestli se jedna o klasické rádio a nikdo nic nevidí
Radio je Pioneer DEX P 90 RS. mám k tomu aj trojpásmo repráky a vsetko bude aktív. nechcem využivať nič z povodného audiosystému,ziaden kompromis robiť nechcem.a stále mi ide o to aby som za jazdy a bezpečne vytiahol CD. Rozkuchať sa mi to rádio fakt nechce,je v záruke a nebolo najlacnejsie. V tychto novsích autách to na High-end vážne nevizerá. A BMW kupovať tiež nechcem,má v porovnaní z Audi biedny interier a zadný náhon nechcem. Radsej skúšam riešiť túto A6ku. A bez MMI pochybujem ze vôbec existuje A6ka.A z tym kúrenim to nije malý zásah musel by som hodne ničiť "kúrenárske trubky"A je možné Pio DEX zpárovať z pôvodním ovládaním?
Dexy nemaju redukciu na orginal ovladanie. Jeden som videl tak, ze orginal pio dialkove bolo rozobrate a nan naletovane mikrospinace z ovladania na volante. Nieco podbne budem riesit zaciatkom buduceho roka. Vyhodou je, ze tie najlacnejsie dialkace stoja okolo 19Eur, tak preco to neskusit...
Jeden DEX s oddelenym panelom je v nemecku na predaj, je to ale P9-na.

24.12.2007, 22:11 |
Ricci Tomas, pokial si rozhodnuty pre tu A6ku, tak tam high end bez poriadnych kompromisov a prestavieb urobis tazko,preto este stale zostava na najjednoduchsiu nekompromisnu montaz audia vhodna skodovka, proste auta luxusnejsich tried maju priestor vybavou maximalne vyuzity a je velmi tazko tam bez velkych kompromisov a prestavieb namontovat nieco take ako 3 pasmo a high end radio, pretoze tam vyrobca pocita, ze uz vsetko potrebne tam mas...
A nejaká inspirácia zo zahranicných súťaží nieje? nemá niekto nejakú fotku alebo niekde na nete?Tak a čo ďalej, mám sa vykaslať na muziku alebo kvoli tomu si nechať staré auto!Dal by sa ten DEX prepojiť z panelom s tym ze sa dá vrátit do pôvodného stavu?
:-)

alebo si zožeň šoféra nech ta vozí.